MYKYOGA MED HELENE ARNESEN OG JOHANA CÁRDENAS 7. MAI

mykyoga_mindfulness.jpg

GRØNNE FINGRE 
MED TUVA MYKLESTAD 22. MAI

dyrkekurs

SØNDAG 22. MAI 12.00-14.00: 

UTPLANTING OG STELL AV SMÅPLANTER?

Denne dagen lærer du å plante ut dine småplanter. I tillegg til temaer som avstand, samplanting og direktesåing, får du også lære hvordan du bør stelle plantene for å få større avlinger, og hvordan du kan gi dem næring underveis. 

 

Du vil også få prøve deg praktisk med å lage ditt eget neslevann til gjødsel!

Har du lyst til å dyrke din egen mat, men er usikker på hvordan du skal komme igang? Dette kurset er for deg som ennå ikke har prøvd deg på hagebruk, men som har lyst til å prøve i sommer!

Dette er siste del i en kursserie på tre deler. Du kan delta på alle kursene eller melde deg på enkeltvis.

Kr 400

Påmelding til post@yogastasjonen.no

 

Tidligere i år har vi gjennomført disse kursene. På siste kursdag er du velkommen til å stille dine spørsmål også om disse temaene.

 
SØNDAG 27. MARS 12.00-14.00: 
Å PLANLEGGE HAGEN OG SÅ FRØENE

Denne dagen lærer du blant annet om hvordan du kan planlegge hagen din, hvilke vekster du bør velge og hvordan du sår dine frø og får dem til å spire. Du vil også få prøve deg praktisk med å så dine egne frø og prikle småplanter du kan ta med hjem.

SØNDAG 24. APRIL 12.00-14.00: 

FRUKTBAR JORD - HVA SKAL JEG DYRKE I?

Denne dagen lærer du om ulike måter å lage bed på! Det finnes mange løsninger, både for hager, balkonger eller i vinduskarmen - la deg inspirere til å begynne et overkommelige sted. Du lærer om hvordan du kan sørge for næringsrik jord for plantene dine samtidig som du tar vare på jordelivet, og du lærer hvordan du kan nyttegjøre deg av ditt eget hageavfall.

Du vil også få prøve deg praktisk med å lage en potetåker av halm!