top of page
Silje-Yogabilder-49.jpg

HVILENDE YOGA MED MANTRA
med Silje Sridharana Indreeide
Sted: Yogastasjonen
Tid: fredag 3. februar kl. 16.00-18.00
Investering: 490 kr

En rolig og meditativ yogatime der en bruker lang tid i hver yogastilling. Vi stimulerer det parasympatiske nervesystemet (systemet for omsorg og tillit) og flytter kroppens fokus fra stress og tankespinn over på hvile og fordøyelse. Vi bruker oppmerksomhet på pust og det å lytte til mantra i de hvilende yogastillingene. Vi avslutter med en yoga nidra. Passer både for deg som er ny til yoga og deg med mer erfaring.

Om Silje Sridharana Indreeide
 

Silje er eier og daglig leder av Anahata Yoga. Hun har hatt en glødende drift siden tenårene mot hvordan man kan bli mer lykkelig og hvordan finne en indre ro. Den klassiske yogaen møtte dette. Siden hun var i India som 20-åring for å finne seg selv, har hun drevet med yoga og meditasjon. Silje blir av noen kalt "den syngende yogini" da hun ofte bruker mantrasang i undervisningen.
 

Utdanning:
1 års utdanning ved Yogalærerskolen i Norge
6 års praksisplass ved Yggdrasil Yogaskole og den første yogalæreren de utdannet.
Yogalærerutdanning ved Bihar School of Yoga i India, Medisin Grunnfag og Funksjonell Anatomi og Fysiologi ved Helsehøyskolen i Norge. Spesialutdanning i yoga for barn og flere fordypelses kurs i chakra-lære, kundalini yoga og meditasjon.

Silje-Yogabilder-24.jpg

”Jeg tror den viktigste yogaen vi gjør er den vi bruker i hverdagen, ikke den vi gjør på matta. Vi øver på fleksibilitet og dype pust
på matta for å kunne møte hverdagen med en økt tilstedeværelse, mer balanse og mer ro.”


Silje

bottom of page