Hanne Yogastasjonen Yoga MediYoga Hamar

HANNE KRISTINE LUNDBY

Hanne startet med yoga for 5 år siden da hun hadde store rygg- og leddplager.
Yoga har hatt en kjempegod effekt og etterhvert blitt en naturlig del av hverdagen hvor yoga gir henne både fysisk og mental velvære.

Med utdannelse og erfaring som sykepleier har Hanne stor kunnskap om kroppen, og om den fysiske og psykiske helsa vår. Hun underviser MediYoga på Yogastasjonen. 

Albin Yoga Hamar Ashtanga Yogastasjonen

ALBIN BENDU

Albin har en bred sportslig bakgrunn med alt fra breakdance til fotball.

Hans yogapraksis begynte i 2013 etter å ha blitt introdusert for yoga gjennom prosjektet Gangsteryoga, og han har siden studert med sin lærer Alexander Medin. Albin har bygd opp solid erfaring og styrke som han deler videre i egne klasser.

 

Albins unike tilnærming til yoga og tilstedeværelse i undervisningen gjør han til en populær lærer og foredragsholder. Han underviser ashtanga yoga og meditasjon på Yogastasjonen. 

helene yoga hamar.jpg

HELENE ARNESEN

Helenes forhold til  yoga startet for to og et halvt år siden. I tillegg til å være en fysisk praksis, hjelper den henne å holde hverdagsmaset under kontroll og takle de utfordringer som livet byr på.

Helene har et ønske om å dele yoga til barn og unge sånn at de har dette vidunderlige verktøyet tilgjengelig som en mulighet den dagen de kan komme til å trenge det. 

Helene har sin utdanning som Barne- og ungdomssyogalærer fra Oslo Yoga og tok sin ashtangalærerutdannelse med Alexander Medin i 2020/2021.

Tuva Yoga Hamar Gravidyoga Barselyoga

TUVA MYKLESTAD

Tuva hadde sitt første møte med yoga da hun studerte idéhistorie i Oslo. Hun merket fort hvordan den fysiske praksisen også virket inn på stress og uro i hverdagen.

 

Men det var flere år senere at hun gjenoppdaget yoga i ashtangadisiplinen. Hennes praksis har blitt en viktig rutine i hverdagen, som hjelper henne å stå i livets oppturer og nedturer med mer stabilitet, ro og styrke. Tuva har studert hos sin lærer Alexander Medin siden 2016.


Tuva er opptatt av yogafilosofiens praktiske tilnærming til livet, og hvordan yoga kan virke helende på både kropp og sinn.

lillmie.jpg

LILL MIE BERGER

Lill Mie er i bunn utdannet moderne danser og bevegelsesveileder ved Dansehøyskolen i Oslo. Der begynte hun å studere ashtanga yoga i 2004, og senere har hun vært innom mange ulike yogaformer og -lærere. Våren 2020 fullførte hun sin Yin & Yang yoga TT ved Ina Løvdal.

Høsten 2021 starter Lill Mie i ny jobb, men vi håper hun finner tid til et yin yoga kurs også i år - følg med!