top of page
Albin Yoga Hamar Ashtanga Yogastasjonen

ALBIN BENDU

Albin har en bred sportslig bakgrunn med alt fra breakdance til fotball.

Hans yogapraksis begynte i 2013 etter å ha blitt introdusert for yoga gjennom prosjektet Gangsteryoga, og han har siden studert med sin lærer Alexander Medin. Albin har bygd opp solid erfaring og styrke som han deler videre i egne klasser.

 

Albins unike tilnærming til yoga og tilstedeværelse i undervisningen gjør han til en populær lærer og foredragsholder. Han underviser ashtanga yoga og meditasjon på Yogastasjonen. 

yoga hamar barbro_edited.jpg

BARBRO SØRLIEN

Barbro har drevet med yoga siden 1994. Hun liker å kombinere den myke feminine delen av yoga med det maskuline og krevende.

Motto: Behold barnet i deg og tør å leke og utfordre deg selv.

Utdanning:
Yogamonks sadhana 1 år hos Jonathan Monks 2012
Yin & Yang yogalærerutdanning 200 t 2016 YogaWorks 300 t 2020-2022

Barbro tar nå Traumetilpasset Yogalærerutdanning 300t. Hennes kurs høsten 2023 er en del av utdanningen.

Tuva Yoga Hamar Gravidyoga Barselyoga

TUVA MYKLESTAD

Tuva hadde sitt første møte med yoga da hun studerte filosofi og idéhistorie. Hun merket fort hvordan den fysiske praksisen også virket inn på stress og uro i hverdagen.


Hennes praksis har blitt en viktig rutine i hverdagen, og den er en solid klippe å lene seg på i livets ulike faser.


Tuva er opptatt av den gamle yogafilosofies relevans i det moderne liv, og hvordan den fysiske asanapraksisen kan hjelpe oss med utfordringer vi ikke klarer å sette ord på.

Cecilie Salsten_edited.jpg

CECILIE SALSTEN

Cecilie har bakgrunn fra toppidrett og dans, hvor det å prestere var sentralt. Da hun traff sin yogalærer Ateeka i 2009 fikk hun et sårt tiltrengt rom til å være med seg selv på en mer åpen og fredfull måte. I dag bruker Cecilie yogaen til å arbeide aktivt med å romme hele seg.

Cecilie var kvinnen bak et av de første yogastudioene i Hamar, Flyt Yoga, og hun fortsetter å dele sin allsidige erfaring med yoga gjennom sin Easeful Yoga.

bottom of page