top of page

BACK IN THE RING HAMAR

Back in the Ring er et yogatilbud for deg som har havnet på utsiden av samfunnet, men ønsker å gjøre et comeback i livet!

Back in the Ring ble startet av Alexander Medin i 2013 som et prøveprosjekt for å se om yoga kunne hjelpe på veien ut av rusavhengighet og destruktive mønstre. I dag finnes det yogagrupper i de fleste byene i Norge, og stadig flere starter opp. 

 

I Hamarregionen startet vi våre første yogatimer i november 2017. I oktober 2018 begynte vi også å ha faste yogatimer på Hjellum Stasjon.

Back in the Ring er en ideell stiftelse, og vi er takknemlige for alle bidrag som hjelper oss å holde tilbudet gående. I 2023 fikk vi støtte fra Bergesenstiftelsen og 
Sparebankstiftelsen Hedmark til å kjøpe inn nytt utstyr!


Du finner oss på Yogastasjonen hver mandag 11.00-12.00 med Mykyoga og torsdag 14.00-15.30 med Ashtanga yoga. Tirsdager har vi klasser på Modaka i Elverum 12.00-13.00.

Hvis du lurer på noe er du velkommen til å ringe Albin på 40949120.


Hjertelig velkommen!  

Yoga som behandlingsform  


En god yogapraksis setter søkelys på det å være menneske og forsøker å vekke den fysiske og psykiske livskvalitet. Det handler om å møte seg selv, kjenne sine utfordringer og begrensninger, og gradvis lære seg bygge opp positive handlingsmønstre.

 

Primært bygger selve praksisen på fysiske øvelser der man blir bevist om underliggende spenninger i kropp og sin. Etter som kroppen blir sterkere og fri fra ubalanser, vil det mentale aspektet av yoga gjøre seg gjeldende som gir økt fokus, konsentrasjon og større tilstedeværelse.

Yoga er først og fremst en prosess der man møter seg selv. En øket tilstedeværelse gir grobunn for større innsikt innad og utad og man lærer seg finne en harmoni med seg selv og andre.

Les mer på Back in the Rings hjemmesider eller besøk oss på Facebook.

bottom of page