top of page
IMG_5354_edited.jpg

MEDIYOGA - MEDISINSK YOGA

I MediYoga møtes medisin og yoga. Denne terapeutiske yogaformen er utviklet i samarbeid med helsevesenet, og alle MediYoga-instruktører er utdannet helsepersonell!
 

Fokus på pust gjennom fysiske øvelser og meditasjoner påvirker både kropp og sinn. MediYoga bidrar til å redusere stress, øke bevisstheten, gir balanse og ro. I tillegg løser du opp spent muskulatur, får økt bevegelighet i ledd og styrker kroppen.  


De ulike yogaprogrammene består av fysiske øvelser og stillinger kombinert med puste- og konsentrasjonsteknikker. Korte, enkle yogaprogram kombineres med dyptvirkende meditasjoner. Alle øvelser kan utføres med utgangspunkt i den enkeltes evne og kapasitet og de fleste øvelsene kan gjøres enten sittende på matte eller stol, liggende eller stående.

unnamed.jpg

MEDIYOGA TERAPI

Hvis du kjenner deg igjen i noe av følgende, kan MediYoga terapi være noe for deg:
fysiske plager/smerter, stress, søvnproblemer, mentale eller emosjonelle utfordringer. Eller du ønsker å forebygge sykdom og oppleve økt velvære ved å bruke yoga som verktøy.

MediYoga terapi skiller seg fra annen terapi (psykolog, psykiater etc.) ved at vi jobber med pust, fysiske øvelser og meditasjoner. Gjennom øvelser økes kroppens sirkulasjon av energi som kan bidra til å styrke din helse.

Etter en innledende kartlegging, får du individuelt tilpassede yogaøvelser som du skal gjøre hjemme i en periode, vi evaluerer sammen underveis og du får tilbud om oppfølgingstimer. Denne formen for yogaterapi kan egne seg godt som et supplement til annen trening eller behandling.

Ønsker du mer info om MediYoga terapi eller bestille time, ta kontakt med:

 

Hanne Kristine Lundby

MediYoga instruktør/MediYoga terapeut trainee*

yoga@htkreativ.no

tlf: 99785983

 

*Under utdanning til MediYoga terapeut. Reduserte priser

bottom of page